Vi er også på Facebook:  FaceBookIcon.gif

logo.gif (4325 bytes)
Stiftet 19. maj 2001

Nyt om SLFS:
Nyhedsbrev maj 2024
Husk at betale kontingent
Husk at bestille Årbogen 2023
Det sker i 2024
Samsø billed database
Samsø slægtsnavne
 

UK.png English Summary

Nyeste artikler:

Opdateret:
10/05/2024
af: Niels Erik Thunbo Pedersen

Webmaster:
Niels Erik Thunbo Pedersen

Sprog/Language:

Persondatapolitik:
Persondata- og Cookiepolitik

Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø Du er ikke logget ind
LOG IND
»Ingen fremtid - uden fortid«
Besøg af Inner Wheel Samsø
Skrevet af: Niels Erik Thunbo Pedersen, 30/04/2016
Vis Oversigten

Onsdag den 6. april kl. 17.00 havde vi i Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø aftalt besøg fra Inner Wheel Samsø. En god snes af øens aktive damer var mødt op på Onsbjerg gl. Skole, i stueetagens café, hvor også Egnsarkivet var repræsenteret ved arkivleder Helle Rasmussen.

Vicepræsident Jette Nielsen fra Inner Wheel bød medlemmerne velkommen og takkede på Inner Wheels vegne for at vi åbnede dørene på deres anmodning. Herefter gav hun ordet til tovholder på fyraftensmødet, Niels Henrik Nielsen, arkivleder og formand i Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø. Foreningens formål og oprettelse blev præsenteret i korte træk og herefter fortalte han, hvad man kan bruge arkiverne til.

Her kan man finde mange oplysninger om sin slægt og enkeltpersoner i den. Vi kan alle opstille et stamtræ, men det, som gør det interessant, er, når vi kan gøre slægten levende. Og det kan man med alle de mange små oplysninger, man kan finde i foreningsarkiver, gamle aviser og de personlige papirer.

Gæsterne blev herefter vist ovenpå, hvor de fordelte sig på Egnsarkivet og vores eget foreningsarkiv. Udover arkivleder var også frivillig Robert Sørensen til stede for at bevare spørgsmål. Det var en vellykket aften, hvor mange fik et lille indblik i den guldgrube af historie, som ligger på arkiverne i hele Danmark.

Besøget hos os var en mindre del af aftenens arrangement, inden gæsterne skulle videre. Præsident Pernille Weis-Fogh takkede på vegne af Inner Wheel og overrakte en lille hilsen til den fælles kaffekasse.

www.genealogy-samsoe.dk - 0
Grafik og tekst er optimeret til Internet Explorer
Set bedst med en skærmopløsning på 1024 x 768 eller højere
AspUpload Table Editor
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03