Vi er også på Facebook:  FaceBookIcon.gif

logo.gif (4325 bytes)
Stiftet 19. maj 2001

Nyt om SLFS:
Nyhedsbrev maj 2022
Husk at betale kontingent
Bestil årbogen 2021 her
Det sker i 2021
Samsø billed database
Samsø slægtsnavne
 

UK.png English Summary

Nyeste artikler:

Opdateret:
06/08/2022
af: Niels Erik Thunbo Pedersen

Webmaster:
Niels Erik Thunbo Pedersen

Sprog/Language:

Persondatapolitik:
Persondata- og Cookiepolitik

Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø Du er ikke logget ind
LOG IND
»Ingen fremtid - uden fortid«
Oplevelser fra udgivelsen af Årbog 2001
spacer.gif (43 bytes)
Inge Lise Vohnsen, 24/11 2001:

I dag lørdag d. 24 november har der været slægtstræf og vores Årbog er blevet præsenteret.

Årbogen kom først fra trykkeriet i går. Så jeg var meget spændt på om alt nu ville gå som planlagt. Redaktørerne af bogen Lisbeth Bonde og Jean Seeberg samt Karl Erik skulle komme til Samsø og præsentere bogen. For medlemmer skete det i vores lokaler på Tingvej 5 og så var der præsentation af bogen i Super Brugsen Kl. 11. Super Brugsen havde sponsoreret annoncen i Samsø Posten, og det var nok medvirkende til at salget gik strygende. Så ingen længe vil bogen være udsolgt. Alene i dag fik de 64 bøger til salg, og da medlemmerne har bestilt over 150 bøger, er de sikkert væk allerede inden jul.

Vi havde jo også slægtstræf. Hanne og Elmer Gosvig fra Billund havde igen taget den lange tur herover, jeg håber de nåede at finde nogle nye oplysninger. ( Jeg var ikke i huset fra 11 til 13, men nede i Super Brugsen.) Jeg ved godt der blev averteret med "Julehygge" Det havde vi i form af levende lys, brunkager og røde servietter. Dog fik vi julehyggen frem da et af vores medlemmer nemlig Bertel Madsen fortalte om juleforberedelserne i hans hjem i krigsårerne, Bertel er en rigtig god fortæller, og tiden gik hurtigt.

De rejsende måtte til sidste færge for i dag kl. 16 40. Jeg håber og tror, de tog afsted igen, nogle gode oplevelser rigere.

Så har jeg lyst til at fortælle jer, at vi forsker på liver løs hver onsdag fra kl. 14 til 22. Vi er vel omkring 10 til 12 medlemmer. Der forskes både på Samsø og udenfor øen.

spacer.gif (43 bytes)
Jean Seeberg, 25/11 2001:

Hej Inge Lise og alle I andre.

Tak for en god dag som bare gik alt for hurtigt.

Det var en god oplevelse oppe i Brugsen. Alle der fandt vej til vores lille bod, (ved siden af margarinen) var positive og viste stor interesse for vores bog.

Ligeledes var der en del af de fremmødte der straks meldte sig ind i vores forening så alt gik over forventning.

Ja, nu kan vi jo håbe på at bogen falder i god jord.

I må meget gerne komme med jeres kritik (dog helst positivt) nej selvfølgelig vil vi gerne høre den oprigtige mening for at have mulighed for at rette op på det til næste år.

Så lad os smede medens jerner er varmt.

Angående næste års bog, har flere allerede givet deres tilsagn om at ville levere stof.

Så derfor denne opfordring, brug vinteren til at skrive dit kommende indlæg. Du bestemmer selv hvad du vil skrive om og har du brug for renskrivning er det ikke noget problem.

Indlæg til bogen er ikke kun forbeholdt foreningens medlemmer, så kender du en nabo eller anden der har en god historie hører vi også gerne fra jer.

Billeder tilknyttet indlæget, eller billeder du mener alle kan have glæde af, kan allerede sendes nu, enten som en vedhæftet fil (gerne min. 250 dpi)på en mail, eller du kan sende det med posten og vi vil scanne det ind og du får det sendt retur.

spacer.gif (43 bytes)
Ann Stahnke, 30/11 2001:

Hej alle medlemmer.

Til lykke med Samsø-bogen årgang 2001. det er et flot og et stort stykke arbejde udvalget har lavet - flot at blev så godt modtaget på Samsø. Jeg har allerede studeret den grundigt og glæder mig til at læse mere i den. Den er både alsidig og spændende. Godt gået.

spacer.gif (43 bytes)
Torben Holm Sørensen, 18/12 2001:

Det har været en fornøjelse at læse foreningens første årbog, der indeholder så mange gode og interessante bidrag. Jeg har en fornemmelse af, at vi er mange der (langt ude måske) er i familie med hinanden. Foreningen kan godt være stolt af denne udgivelse, og nu har medlemmerne jo en mulighed for i god tid, at skrive nogle lige så interessante artikler til den næste bog. God jul og godt nytår.

www.genealogy-samsoe.dk - 0
Grafik og tekst er optimeret til Internet Explorer
Set bedst med en skærmopløsning på 1024 x 768 eller højere
AspUpload Table Editor
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03