Vi er også på Facebook:  FaceBookIcon.gif

logo.gif (4325 bytes)
Stiftet 19. maj 2001

Nyt om SLFS:
Nyhedsbrev februar 2024
Husk at betale kontingent
Husk at bestille Årbogen 2023
Det sker i 2024
Samsø billed database
Samsø slægtsnavne
 

UK.png English Summary

Nyeste artikler:

Opdateret:
11/07/2023
af: Niels Erik Thunbo Pedersen

Webmaster:
Niels Erik Thunbo Pedersen

Sprog/Language:

Persondatapolitik:
Persondata- og Cookiepolitik

Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø Du er ikke logget ind
LOG IND
»Ingen fremtid - uden fortid«
Pressemeddelelse 7/6 2004 - Ny bestyrelse valgt på generalforsamlingen
Foreningen „Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø“ holdt d 22. maj sin årlige general- forsamling på Hjemmeværnsgården i Onsbjerg med knapt 50 deltagere. Fra Samsø, fra den øvrige del af Danmark og med deltagere fra Sverige og Canada. Alle med stor interesse for Samsø i kraft af deres nære forbindelser til øen via slægtninge og rødder herovre, hvilket også fremgår tydeligt af medlemslistens familienavne.

Foreningen har ca. 170 medlemmer, hvoraf omkring ¼ bor på Samsø. Resten af medlemmerne er fra det øvrige Danmark, men der er også medlemmer i Canada, USA, Norge og Sverige.

Et medlem fra Vancouver, Sven Johansen, skænkede 3.000 kr. til foreningens videre drift.

Væsentlige punkter på dagsordenen for foreningens fremtid og virke gav en vigtig og livlig og god debat. Og en ny bestyrelse blev valgt. Som formand blev valgt: Liss Bruun Matthiesen, Langemark, som den eneste herboende i den nye bestyrelse (men med gode Samsø-folk, der gør et stort arbejde som udvalgsmedlemmer i Samlingens og det lokalhistoriske udvalg). Ny kasserer blev (ny i bestyrelsen): Helle Elisabeth Jørgensen fra Vanløse. Ny næstformand (også ny i bestyrelsen) blev Morten Holm Madsen (født og opvokset i Langemark, nu boende i København). Årbogsredaktør og sekretær for foreningen blev Lisbeth Bonde (fra Saxild). Hjemmesideredaktør, nu med sæde i bestyrelsen, blev Niels Erik Thunbo Pedersen, Vanløse. Michael Klejs fra Lyngby og Lars Bo Hansen fra Besser blev de to suppleanter, sidstnævnte også med i Samsø-udvalg

www.genealogy-samsoe.dk - 0
Grafik og tekst er optimeret til Internet Explorer
Set bedst med en skærmopløsning på 1024 x 768 eller højere
AspUpload Table Editor
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03